Contact

Persoana de contact: Ivona

Numar de telefon: 0723 024 747

Id de Y.messenger: slabiresicelulita; cta.masajprofesional

Adresa de e-mail: cta.masajprofesional@yahoo.com


Program

Luni - Vineri : 9:30 - 20:00

Sambata: 9:30 - 15:00

Programarea se face cu cel putin 30 minute inainte (in functie de disponibilitate) telefonic sau pe messenger.

Am rugamintea ca atunci cand ma sunati si va resping apelul sau nu raspund, sa-mi lasati un mesaj. Probabil sunt in timpul unei sedinte de masaj.

Imi pare rau, dar nu raspund la apeluri cu numar ascuns, din varii motive.

luni, 30 ianuarie 2012

Atitudinea psihica pe parcursul unui regim alimentar



Obstacole ce  pot sa apara


Este binecunoscut faptul ca in timpul procedeelor de dezintoxicare a organismului (regimul oshawa, curele de cruditati, curele cu sucuri proaspete de fructe si legume sau chiar postul negru doar cu apa), adesea ne confruntam cu anumite stari psihice negative, veritabile obstacole interioare de natura sa ne faca sa renuntam. In timpul acestei purificari psihice avem impresia falsa ca nu mai putem continua ceea ce am inceput, apar uneori pofte intense ce par a fi de necontrolat sau pur si simplu avem tendinta de a renunta fara a ne explicam prea clar de ce. Aceste situatii sunt insa "firesti" indicand ca ceea ce facem este eficient, ca se produc anumite purificari si transformari benefice in noi, ce tin atat de corpul fizic cat si de latura psihica si mentala a fiintei.




Sugestii pentru depasirea problemelor


Pentru a depasi cu succes aceste stari este necesar ca inca de la inceput sa ne "inarmam" cu o stare de hotarare si incredere in ceea ce facem.


Este foarte eficient ca la inceputul realizarii procedeului de purificare sa avem foarte clar in minte motivul pentru care il realizam. O motivatie ferma, puternica, bine conturata este de natura sa ne dea forta si elanul necesar ducerii la bun sfarsit a ceea ce am inceput, in ciuda obstacolelor aparute. Mai mult chiar, aceasta motivatie profunda poate face ca aceste stari negative nici macar sa nu mai apara!


Daca ne confruntam cu stari de slabiciune fizica sau chiar psihica e este de mare folos sa adoptam prin forta vointei o atitudine tonica, hotarata, increzatoare in succes. Prin intermediul puterii mintii, a autosugestiei putem depasi adesea cu mare usurinta aceste situatii.


Ne putem folosi uneori de mici "trucuri". De exemplu atunci cand ne e greu, sa spunem ca orice ar fi nu vom renunta la cura in acea zi. Vom renunta poate, daca va mai fi cazul a doua zi... Insa nu in acea zi. Vom constata cu surprindere, a doua zi, ca starea aceea rea a disparut in mare parte si ca ce a fost mai greu a trecut deja.


Uneori, cateva cuvinte incurajatoare din partea celor apropiati sau a celor care ne-au recomandat acel regim pot fi salvatoare. O simpla discutie cu aceste persoane ne poate ajuta sa ne modificam radical starea psihica si ceea ce inainte ni se parea a fi de nedepasit devine acum ceva foarte simplu. 
Increderea in sine, intelegerea modului cum actioneaza un regim de purificare, rugaciunea, credinta in Dumnezeu si in ajutorul lui, forta vointei, a gandirii pozitive, umorul, autocunoasterea, sunt cateva din modalitatile ce le putem folosi pentru a avea succes. Depinde doar de noi, de hotararea ce o avem si de alegerile pe care le facem.


Lector Constantin Aioanei


sursa: www.amnro.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu