Contact

Persoana de contact: Ivona

Numar de telefon: 0723 024 747

Id de Y.messenger: slabiresicelulita; cta.masajprofesional

Adresa de e-mail: cta.masajprofesional@yahoo.com


Program

Luni - Vineri : 9:30 - 20:00

Sambata: 9:30 - 15:00

Programarea se face cu cel putin 30 minute inainte (in functie de disponibilitate) telefonic sau pe messenger.

Am rugamintea ca atunci cand ma sunati si va resping apelul sau nu raspund, sa-mi lasati un mesaj. Probabil sunt in timpul unei sedinte de masaj.

Imi pare rau, dar nu raspund la apeluri cu numar ascuns, din varii motive.

duminică, 15 ianuarie 2012

Slabeste in cateva zile



Iti doresti sa scapi rapid de cele cateva kilograme pe care le-ai pus pe tine de Sarbatori? Exista cateva diete care pe termen scurt dau rezultate extraordinare. Important este sa nu le prelungesti prea mult si dupa ce le-ai urmat sa incerci sa ai un regim de viata mai sanatos pentru a nu mai reveni la ele. La fel de important este, daca te hotarasti sa urmezi oricare dintre dietele de mai jos, sa te asiguri inainte ca organismul tau e in perfecta stare de sanatate. Cu ocazia asta iti faci si setul de analize obligatorii anual.


1. Dieta cu sucuri naturale 




Ce presupune: In timpul ei vei renunta in totalitate la hrana solida. Ai voie sa consumi doar apa minerala, ceaiuri de plante si sucuri de fructe sau legume. Sucurile asigura corpului tau toate vitaminele si mineralele, deci nu vei avea probleme cu foamea. Ca sa fii sigura ca sunt cu adevarat naturale, cumpara-ti tu fructele si legumele si prepara-ti sucul la storcator. Trebuie sa consumi cam 750 de ml pe zi. In acest timp este important sa bei cel putin trei litri de apa si ceaiuri pe zi.


Pierderea in greutate: Pentru ca elimini astfel toate depunerile de apa, in 7 zile vei putea scapa de pana la 5 kilograme.


Avantaje: Aceasta dieta nu ajuta doar la pierderea kilogramelor ci si la detoxifierea organismului.


Dezavantaje: In prima zi te-ai putea simti foarte slabita si ai putea avea dureri de cap, deoarece corpul tau tanjeste dupa hrana solida. O astfel de cura trebuie neaparat discutata cu doctorul tau pentru ca nu poate fi urmata daca nu esti perfect sanatoasa. Chiar daca esti sub supraveghere medicala, regimul acesta nu trebuie sa dureze mai mult de doua saptamani.


2. Dieta cu ananas


Ce presupune: Iti dai seama dupa nume ca in cadrul acestei diete vei consuma doar ananas. Poti manca un kilogram sau doua pe zi si poti completa cu suc natural din acelasi fruct. Ananasul la conserva este interzis. Aceasta este o monodieta, iar enzimele continute de ananas ajuta la distrugerea depozitelor de grasime. Nu uita sa consumi cat mai multa apa.


Pierderea in greutate: Vei scapa de 2-3 kilograme intr-un weekend.


Dezavantaj: Iti va fi in permanenta foame pentru ca organismul nu se multumeste cu un singur aliment. Daca dieta va dura prea multe zile, atunci pot aparea probleme pentru ca organismul nu primeste toate substantele de care are nevoie.


Alternativa: Daca preferi merele in locul ananasului, poti tine tot o monodieta cu mere. Consuma 5-6 mere pe zi si doi-trei litri de apa minerala sau ceaiuri neindulcite. Dupa o weekend de dieta cu mere vei slabi tot cam 2-3 kilograme.


3. Dieta cu cartofi


Ce presupune: Cartofi la micul dejun? Desigur! Trebuie sa consumi un kilogram pe zi si vei scapa rapid de apa acumulata in exces de organism. Cartofii contin multi carbohidrati si de aceea senzatia de foame nu va fi resimtita la fel de acut ca-n cazul altor diete. Versiunea light a acestei diete admite pe langa cartofi, fructe, legume si iaurt degresat. Pentru a alterna cartofii cu un alt aliment, te poti folosi de orez. Indiferent de varianta pe care o alegi, trebuie sa consumi multa apa pentru a contrabalansa pierderea ei.


Pierderea in greutate: Scapi de 4-5 kilograme intr-o saptamana.


Dezavantaje: Cartofii gatiti fara sare, asa cum trebuie consumati in aceasta situatie, nu prea au niciun gust. In plus, daca tii aceasta dieta prea mult timp, corpul tau va resimti lipsa anumitor substante de care are nevoie. Asa ca foloseste-te de ea doar o saptamana.


4. Dieta cu fructe si legume raw




Ce presupune: Aceasta dieta este cea mai sanatoasa dintre dietele-fulger. Sunt permise salatele, legumele si fructele, dar toate crude. Grasimea este interzisa, dar daca consumi morcovi atunci trebuie sa folosesti putin ulei in salata pentru ca organismul tau sa asimileze betacarotenul cu ajutorul grasimii din vitamina A.


Pierderea in greutate: Intr-o saptamana scapi cam de 4 kilograme.


Dezvantaje: Iti lipsesc carnea si produsele lactate, iar aceastea contin substante importante pentru organism. E ok sa tii aceasta dieta o zi pe saptamana, dar sa nu o transformi in una de durata.


Text: Diana Marasoiu Foto: Guliver
Sursa: andreearaicu.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu