Contact

Persoana de contact: Ivona

Numar de telefon: 0723 024 747

Id de Y.messenger: slabiresicelulita; cta.masajprofesional

Adresa de e-mail: cta.masajprofesional@yahoo.com


Program

Luni - Vineri : 9:30 - 20:00

Sambata: 9:30 - 15:00

Programarea se face cu cel putin 30 minute inainte (in functie de disponibilitate) telefonic sau pe messenger.

Am rugamintea ca atunci cand ma sunati si va resping apelul sau nu raspund, sa-mi lasati un mesaj. Probabil sunt in timpul unei sedinte de masaj.

Imi pare rau, dar nu raspund la apeluri cu numar ascuns, din varii motive.

marți, 6 martie 2012

Femeia care a găsit elixirul tinereţii! Are 70 de ani, dar arată ca la 30! Mai mult: A descoperit secretul tineretii! La 70 de ani aceasta femeie arata ca la 30


Anette Larkins, în vârstă de 70 de ani, din Florida a uimit o lume întreagă. Deşi este mamă şi bunică poţi să juri că are maxim 30 de ani.



Femeia spune ca a găsit elixirul tinereţii şi mărturiseşte că nu a apelat niciodată la chirurgia estetică. Ea spune că secretul constă în dieta pe care o respectă cu sfinţenie încă de când avea 27 de ani: este vegetariană şi mănâncă doar fructe şi legume crude, pe care le cultivă singură în propria grădină. Mai mult, ea colectează apă de ploaie pe care o bea ca atare şi cu ajutorul căreia îşi prepară diverse sucuri.
"Mănânc doar fructe, legume, nuci şi seminţe. Grădina mea e plină de legume şi consum doar alimente crude. Nu pot mânca alt tip de mâncare. Diverse persoane îl întrebă pe soţul meu de ce este cu o femeie atât de tânără. Sunt o femeie energică, mă trezesc la 5.30 în fiecare zi şi sunt plină de energie", a declarat Anette Larkins, care a publicat şi o carte despre cum a trecut la dieta minune. Soţul femeii are 54 de ani şi nu urmează acelaşi regim ca şi soţia lui, însă este mândru de faptul că are o parteneră de viaţă care pare să nu îmbătrânească niciodată.
Se pare că elixirul tinereţii nu este chiar o poveste. În urma unui studiu, cercetătorii au descoperit că extractul de fruct de rodie, care includea atât miez cât şi coaja şi seminţele, duce la reducerea semnificativă a deteriorării celulelor creierului, muşchilor, precum şi la efecte benefice asupra îmbătrânirii pielii.



Sursa video: epicfail.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu