Contact

Persoana de contact: Ivona

Numar de telefon: 0723 024 747

Id de Y.messenger: slabiresicelulita; cta.masajprofesional

Adresa de e-mail: cta.masajprofesional@yahoo.com


Program

Luni - Vineri : 9:30 - 20:00

Sambata: 9:30 - 15:00

Programarea se face cu cel putin 30 minute inainte (in functie de disponibilitate) telefonic sau pe messenger.

Am rugamintea ca atunci cand ma sunati si va resping apelul sau nu raspund, sa-mi lasati un mesaj. Probabil sunt in timpul unei sedinte de masaj.

Imi pare rau, dar nu raspund la apeluri cu numar ascuns, din varii motive.

joi, 15 decembrie 2011

Reflexologia picioarelor - Terapia prin presopunctura



Reflexologia picioarelor este o forma antica de tratament prin presopunctura si implica presiune focalizata asupra anumitor puncte de reflex care se gasesc in picioare si care corespund anumitor parti ale corpului. Aceasta este cea mai simpla definitie care poate fi data, dar reflexologia se defineste ea insasi prin rezultate. Beneficiile binecunoscute ale unui tratament de reflexoterapie sunt: imbunatatirea circulatiei, relaxarea si eliberarea de tensiune. Alte beneficii (pentru care nu exista inca dovezi empirice) descoperite in urma folosirii acestei metode sunt calmarea crizelor emotionale, detoxifierea organelor, intinerirea tesuturilor si celulelor, echilibrarea aurei, revitalizarea, si facilitarea oricaror alte metode de restabilire a energiei.


Nimeni nu stie cat de veche este reflexologia, desi exista informatii substantiale care sugereaza ca ar fi fost folosita cu 5000 de ani in urma in China si in Egipt. 


Din lucrarea lui Inge Dougans "Arta reflexologiei", reiese ca reflexologia moderna se naste din cercetarile lui Sir Henry Head in Londra, in anul 1890.


Reflexologia ajuta la o echilbrare a organismului, iar efectele unui tratament sunt aproape miraculoase. Te simti usor si jovial dupa tratament si cu o mai mare putere de concentrare asupra a ceea ce intreprinzi.


Este uimitor cat de bine pot reda picioarele starea intregului corp. De exemplu, la o persoana care sufera de sinuzita, exista o sensibilitate temporara dar chinuitoare in punctul de reflex al sinusurilor. Rezultatele fizice sunt foarte usor de observat in urma tratamentului.


Dar pe cat de important este aspectul fizic al acestui tratament, nu trebuie neglijat nici cel spiritual. De exemplu, daca o persoana are dificultati de exprimare, punctul reflex care reprezinta chakra din zona gatului va fi dureros si sensibil. Dupa tratament acea persoana pur si simplu va "exploda" intr-o eliberare verbala in legatura cu ce simte nevoia sa exprime.


O problema importanta este aceea a localizarii punctelor reflexe. Studierea mai multor lucrari arata pozitionari diferite ale acelorasi puncte reflexe. Si aici apare intrebarea cine are dreptate. De fapt, toate sunt la fel de corecte pentru ca piciorul fiecarei persoane este unic, iar descoperirea punctelor reflexe se face prin intuitie si o directionare spirituala.


Reflexologia se invata usor si se realizeaza usor. Un tratament scurt de reflexologie la sfarsitul unei activitati in care ai consumat multa energie, ajuta la echilibrarea organismului si la detoxifierea in cele mai profunde niveluri. De asemenea reflexologia poate fi corelata cu un tratament pe care il urmezi.


Reflexologia este o metoda universala care poate fi introdusa cu succes in orice activitate pe care o desfasori.




Sursa: armonianaturii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu