Contact

Persoana de contact: Ivona

Numar de telefon: 0723 024 747

Id de Y.messenger: slabiresicelulita; cta.masajprofesional

Adresa de e-mail: cta.masajprofesional@yahoo.com


Program

Luni - Vineri : 9:30 - 20:00

Sambata: 9:30 - 15:00

Programarea se face cu cel putin 30 minute inainte (in functie de disponibilitate) telefonic sau pe messenger.

Am rugamintea ca atunci cand ma sunati si va resping apelul sau nu raspund, sa-mi lasati un mesaj. Probabil sunt in timpul unei sedinte de masaj.

Imi pare rau, dar nu raspund la apeluri cu numar ascuns, din varii motive.

joi, 15 decembrie 2011

Gaseste-ti echilibrul in alimentatie



Iti doresti sa fii proaspata si mereu in forma? Ofera-ti in fiecare zi momente de relaxare profunda. Asculta o melodie care te linisteste si proiecteaza cu ochii mintii imagini vii ale viitorul dorit.


Apreciaza prezentul la adevarata lui valoare. Lucrurile au cursul lor firesc, invata sa curgi lin, odata cu ele. Alege in fiecare moment varianta care te ajuta sa fii mereu tanara, frumoasa si sanatoasa. Alimentatia este un ajutor pretios pentru un program revolutionar de viata.


Ai testat vreodata o dieta fara grasimi sau fara carne? Atunci ai observat ca te simti mai dinamica, mai bine dispusa si mai optimista.


Daca nu ai avut curiozitatea, merita sa faci acum marele pas: opteaza pentru o alimentatie sanatoasa, bogata in legume si fructe si vei vedea diferenta. O nutritie naturala face adevarate minuni.


Hrana nefiarta contine anumite enzime, fermenti specifici ce contin scanteia vietii si intretin procesele vegetative ale corpului. Enzimele raspund de metabolismul celular si sunt mult mai importante decat vitaminele, devenite celebre datorita reclamelor pentru produse farmaceutice.


In fapt vitaminele au mai degraba functia de substante ajutatoare, de curieri ai acestora. Cu cat alimentatia ta contine mai multe enzime, cu atat sunt mai numeroase resursele din care iti intretii prospetimea si sanatatea corpului, ai o rezerva mai generoasa care poate hrani celulele tinere. Asa te poti bucura de un surplus de energie si rezistenta, de crestere a imunitatii impotriva bolilor, o mai buna functionare a glandelor endocrine si de reglarea fara efort a greutatii corporale.


Cu cat esti mai tanara, cu atat organismul tau este mai bogat in enzime. Cu anii, numarul lor scade si apare imbatranirea. De ce sa lasi timpul sa te intreaca? Exista modalitati simple pe care le poti aplica pentru a te pastra in forma.


Iata un secret care iti poate schimba viata: cruditatile cele mai bogate in enzime sunt germenii de grau, laptele crud, galbenusul de ou, zarzavatul fraged, embrionii de seminte obtinuti prin incoltire si in general sucurile de legume si fructe. Fa-ti o lista pe care sa o afisezi in bucatarie si sa o poti folosi pe viitor. La inceput e nevoie de un mic efort, pentru ca trebuie sa abandonezi niste stereotipii de atitudine in comportamentul alimentar. Dar te vei convinge ca merita.


Cruditatile si, in general alimentatia vegetariana, reprezinta cel mai bun tratament de infrumusetare. Printr-un astfel de regim se accelereaza reinnoirea celulelor, pielea redevine elastica, iar formarea ridurilor este stopata. Cu ajutorul cruditatilor ne echilibram activitatea glandulara si scapam de pericolul obezitatii sau al anorexiei.


Hai sa facem un experiment. O luna de zile in care spui adio fripturilor, mezelurilor, oricarui fel de carne. Da, si pestele intra in categoria asta, dar algele condimentate in fel si chip, tipurile de alge care te imbie din rafturile supermarketurilor vor fi o surpriza placuta. Au gust de peste si sunt foarte hranitoare, iar in combinatie cu ele orezul fiert sau hrisca sunt si mai delicioase, nemaivorbind de faptul ca, in felul acesta, sporesti aportul de aur in organism.


O luna de zile in care te imprietenesti la catarama cu meniurile vegetariene. Sunt multe carti care iti propun retete nemaipomenite. Dupa cel putin o luna de regim vegetarian vei remarca efecte uimitoare. Stralucirea tenului, buna-dispozitia, sanatatea infloritoare vor fi probabil motive intemeiate sa repeti experimentul.


Dupa o luna poti sa introduci in alimentatia ta si produse lactate. Dar aminteste-ti ca prin fierbere, pasteurizare sau alte procedee de preparare la foc, enzimele se distrug. Pierderea cea mai importanta, ca urmare a lipsei enzimelor din hrana, o constituie deprecierea sarurilor minerale, printre care fosforul, calciul, potasiul, fierul. Ai insa o solutie pentru ameliorarea demineralizarii - poti consuma lapte nefiert, bogat in calciu.


Alimentatia ta este astfel imbogatita si ai toate elementele necesare unei sanatati perfecte. Ideal este sa nu mai revii la alimentele pe baza de carne niciodata. De ce? Pur si simplu pentru ca asa elimini una dintre cele mai sigure metode de a imbatrani in timp record. Ce zici, merita sa platesti atat de scump fripturile la gratar? Daca nu poti adopta hrana vegetariana dintr-o data, fa-o treptat. Mult succes!


Sursa: armonianaturii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu